V restauraci Masné krámy se pravidelně schází mnoho fanoušků i řada hráčů týmu ČEZ Motor České Budějovice. Mezi skalní fanoušky Motoru samozřejmě patří i většina personálu kultovní českobudějovické pivnice. Celá restaurace se proto připojí k fandění během nadcházejících zápasů o hokejovou extraligu. Bojového ducha fanoušků od zítřka podpoří speciální barážové menu ze čtyř chodů.
Známá českobudějovická restaurace Masné krámy je kromě jiného i důležitým místem pro setkávání hokejových fanoušků týmu ČEZ Motor České Budějovice. U kroužkovaného ležáku se již mnoho let rozebírají situace z odehraných zápasů, oslavují vítězství a zapíjejí prohry. Mezi skalní fanoušky Motoru patří i většina personálu restaurace, včetně provozních a šéfkuchaře. Značka Budweiser Budvar je hlavním partnerem HC ČEZ Motor České Budějovice. Proto budou všichni s napětím sledovat zápasy nadcházející baráže o hokejovou extraligu. Restaurace se zítra oficiálně zapojí do podpory klubu po svém a nabídne nejen fanouškům speciální hokejové menu, složené ze čtyř chodů. V názvech jídel zasvěcení určitě poznají některé klíčové postavy současného týmu.
„Protože i my patříme mezi motorácké srdcaře, vymysleli jsme jídla s bojovnými názvy, která by měla zpříjemnit barážovou sérii a hlavně nás všechny povzbudit při kultivovaném fandění. Věříme, že v baráži Motor obstojí a už teď přemýšlíme o tom, jak s fanoušky i hráči oslavíme postup,“ říká Tomáš Olejník, vedoucí divize Gastro z Budějovického Budvaru.
Masné krámy v letošním roce uspořádají i další tematicky zaměřené gastronomické akce:
Zahájení pstruhové sezony + Medvědí česnek (20. 4. – 23. 4.)
Fest Masné Krámy (15. 9. – 17. 9.)
Zvěřinové hody (16. 10. – 22. 10.)
Svatomartinské posvícení (9. 11. – 12. 11.)
Burgry a steaky (23. 11. – 26. 11.)
Restaurace Masné krámy nabízí hostům nejen dobrou kuchyni, ale především dokonale ošetřené čepované pivo. Lidé si mohou pochutnat zejména na kroužkovaném ležáku Budweiser Budvar B:SPECIAL. Masné krámy jsou jedinou restaurací na světě, ve které se kroužkovaný ležák čepuje z pivních tanků. Restaurace je otevřena denně, v pondělí až čtvrtek od 10:30 do 23:00 hodin, v pátek a sobotu od 10:30 do 24:00 hodin a v neděli od 10:30 do 21:00 hodin. Kapacita restaurace je 200 míst. Rezervace jsou možné na telefonu 387 201 301 nebo na e-mailu info@masne-kramy.cz. Podrobné informace včetně menu a ceníku najdete na www.masne-kramy.cz.
Baráž menu 2017 v MK
nabídka platí od 28. 3. 2017
80g Hovězí minitataráček (naše Pýcha), 2 ks opečeného chleba 90,- Kč
(Škoda si ho nedat)
0,22l 12-ti hodinový silný hovězí vývar kouče Antonína s masem a nudlemi 39,- Kč
(za Babku)
200g Kváčova naditá lapačka s pivním sosem, bramboro-brokolicový puk 149,- Kč
(plněný vepřový kotlet šunkou a nivou)
1ks Sladký extraligový puk „Motor“ z cukrárny „U kláštera“ 39,- Kč
0,3 l BUD B:STRONG Limited Edition 16° 36,- Kč
speciální várka piva z čerstvých hlávek Žateckého chmele – Žateckého poloraného červeňáku
Nejsme tady u Suchánků, dáme další kroužek a popojedeme do extraligy!