BUDĚJOVICKÝ BUDVAR PATŘÍ OPĚT MEZI NEJLEPŠÍ ZAMĚSTNAVATELE V KRAJI

20.5.2024

České Budějovice 20. 5. 2024 – Budějovický Budvar má na svém kontě další úspěch. Na vyhlášení soutěže Zaměstnavatel roku Jihočeského kraje se opět umístil mezi nejlepšími a zkompletoval svou sbírku cenných kovů.

Letošní vyhlášení soutěže Pluxee Zaměstnavatel roku, kterou každoročně pořádá Klub zaměstnavatelů, je minulostí a Budějovický Budvar si odnesl další skvělý výsledek. V kategorii firem do 5000 zaměstnancův Jihočeském kraji skončil na druhém místě a opět potvrdil, že patří mezi absolutní špičku.

„Výsledek nás těší a zároveň je pro nás velkou motivací do další práce. Vnímáme to jako společný úspěch všech, kteří usilují o to, aby náš pivovar byl zaměstnavatelem, který se o své lidi stará. Tohoto ani jiných úspěchů bychom nedosáhli nebýt našich skvělých lidí – ambasadorů, pro které je národní pivovar srdeční záležitostí. Děkujeme, že vás máme,“ uvedla personální ředitelka Budvaru Monika Grešová.

Zaměstnavatel roku je nejprestižnější soutěží pro zaměstnavatele v České republice. Firmy jsou v ní hodnoceny na základě celosvětově uznávané a maximálně objektivní metodiky Saratoga od společnosti PwC. Ta například sleduje, kolik zaměstnavatelé investují do svých lidí v oblasti mezd, vzdělávání či benefitů.